Elkészítési idő: 1 óra |
Nehézségi fok: közepes |
Adagok száma: kb. 36 szelet |
Hozzávalók Tészta:
Krém:
Tetejére:
|
Elkészítés A hozzávalókat kimérjük, a tojásokat szétválasztjuk.
A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját a porcukorral és az olajjal kikeverjük, majd hozzá adjuk a liszttel elkevert kakaót, sütőport. Végül a tojásfehérjével óvatosan elegyítjük és sütőpapíros tepsibe simítjuk. A tejben megfőzzük a pudingport és kihűtjük, majd a cukorral kihabosított margarinhoz és a rum aromás gesztenyéhez keverjük. A krémet a kihűlt piskótára kenjük.
Végül a habbá vert tejszínnel bevonjuk és csoki reszelékkel megszórjuk.
|
Tippek és megjegyzések:
- Ha nem növényi cukrozott habtejszínt használunk, akkor ne felejtsünk el porcukrot tenni bele felveréskor.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.