Elkészítési idő: 1 óra + másnap fél óra |
Nehézségi fok: könnyű |
Adagok száma: 6 személyre |
Hozzávalók
|
1. A tejet a pudingporral állandó kevergetés mellett felforralom, benne a főzőtojásban elhelyezett szegfűszeggel, és fahéjjal. 2. Miután lezártam alatta a tüzet hozzá adom ízlés szerint a vaníliás cukrot, valamint a kristálycukrot. Kihűtöm, kiveszem a főzőtojást a szegfűszeggel,és a fahéjjal, és egy napra beteszem a hűtőszekrénybe. Aki kevésbé édesen szereti, a kristálycukrot kihagyhatja belőle. 3. Másnap a barackokat negyedelem, a negyedeket harmadolom, és beleteszem a gyümölcslevesbe. Hozzáöntöm a barackok levét, és hozzáadom a citromlevet. Összekeverem, és készen van. Tejszínhabbal díszítve tálalom. A legközelebbi elkészítéskor fényképet is feltöltök róla. Jó étvágyat, Boldog szülinapot!
|
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.